? Rakennuspalvelu Räsänen Oy - Yritys

Rakennuspalvelu Räsänen Oy

RAKENNUSPALVELU RÄSÄNEN OY - LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA

Perustaminen
Yrityksemme perustettiin vuonna 1996. Jo pitkään alalla toiminut Kauko Räsänen (Toimitusjohtaja, rkm) perusti yrityksen toiminimellä Rakennuspalvelu K.O.Räsänen t:mi. Yritysmuutoksia tapahtui vuonna 2007, jolloin Jukka ja Janne Räsänen tulivat yrityksen jäseniksi. Yritysmuoto muutettiin osakeyhtiöksi ja nimeä kevennettiin, jolloin nimi sai nykymuotonsa Rakennuspalvelu Räsänen Oy.

Toimiala
Yrityksen toimialana on asuin-, liike- ja teollisten rakennusten uudis-, korjaus ja erikoisrakentaminen.

Toimipaikkamme
Päätoimipaikkamme on Lahdessa ja Pääasiallisesti toimi- alueenamme on Lahden talousalue. Päätoimipaikassamme on 400 m² lämmintä tuotantotilaa ja yrityksen toimisto. Tiloissamme voimme alkuvalmistella työmaita, rakentaa elementtejä yms.

Työkohteemme
Rakennuskohteemme vaihtelevat pienestä kylpyhuoneremontista toimisto-, teollisuus- ja liiketilojen saneerauksiin ja uudis- rakentamisen suurempiin osakokonaisuuksiin. Asiakkaina meillä on yrityksiä, yhteisöjä, yksityiset, kunnat, kaupunki ja puolustusvoimat.

Tekijäryhmä
Yrityksessämme toimii pienellä tehokkaalla työntekijä ryhmällä. Pitkään alalla toiminut työnjohtaja johtaa ammattitaitoista työntekijä ryhmää. Olemme kurssittaneet työntekijät työturvallisuuteen, tulitöihin ja märkätila vesieristyksiin (VTT:n vesieristyssertifikaatti). Henkilöstö on mitoitettu palvelemaan tehokkaasti tilaajan toiveita ja saavuttamaan taloudellisesti parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kauttamme saa myös hyvät kontaktit LVIS-urakoitsijoihin.

Mottojamme:

Toteutamme toiveenne ja hyvällä yhteystyöllä pääsemme loistavaan lopputulokseen.

Tarjoamme ammattitaitoisen ja laadukkaan työn jäljen.

Työt tehdään aikataulussa.

Luotettava kumppani

Olemme mukana Luotettava Kumppani-ohjelmassa ja tuemme alan rehtiä toimintaa. Tietomme löytyvät Tilaajavastuu.fi palvelusta.
Luottoluokitus

Yrityksemme on Soliditetin korkeimmassa luottokelpoisuusluokassa Rating AAA:ssa. Luottoluokistus kertoo yrityksen taloudellisesta luotettavuudesta.